Super bra dagar i Åminne

Jahopp då var man hemma igen efter några riktigt trevliga dagar i Åminne.
en snabb genomgång på vad jag hunnit göra torsdag-söndag:


Torsdag -
 Tog bilder på kusinen som hon ville och umgicks med Carro & Linn, var ute och kolla läget, spelade kort och hade allmänt roligt.


Fredag (midsommar)
- Jag och Linn gjorde en tårta sedan anlände Jenny, vi satt upp vårat tält & fixade allting i tältet, var uppe vid restaurangen & kollade på dansuppvisningen, tog en tur på stranden, sedan hem för att äta och fixa till oss inför kvällen. Efter det blev det en såkallad utgång, började rätt segt men slöt as bra, träffade på massor av trevliga människor senare fick vi även sällskap utav Thoralf och Viktor, vi skildes inte åt förrän klockan var runt 4 på morgonen och enda anledningen till det var för att vi tjejer frös så fruktansvärt mycket, skakade alla 4! Kvällen blev iaf riktigt lyckat med mycket skratt + Viktors tjat om att han tappat sin mobil! Har dock inga bilder ifrån kvällen utan bara ifrån dagen.


Lördag
- blev stranden en stund med ett snabb besök utav även då Thoralf och Viktor, sedan after beach med Carro och Jenny och ett till besök på stranden. Senare på kvällen blev det att umgås med släkt och familj men det var trevligt det med.


Söndag
- Plocka ihop och åka hem!


Torsdags bilder.









Midsommar bilder.










Lördags bilder.




































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0