Tagga!

Nu är det dags att börja tagga gott folk! har redan besök utav min bästa Linn och fler kommer.
Mer än så orkar jag inte säga nu för jag är fullt upptagen!

Hoppas ni får en lyckat valborg, för det ska jag!



kände mej nästan tvungen!



Hahaha jag var verkligen tvungen att lägga upp den här, kan inte sluta skratta åt den! det är ifrån förra sävefestens förfest. Dock så vågar jag inte ladda upp dom andra för då kommer dom som är med nog bli sura på mej (a

sova?

Jag lovar, jag skulle kunna gå och sova idag, fyyyyfan vad trött jag är. Fattar egentligen inte varför.
Kändes så onödigt att gå till skolan i morse för att ha bild 8-10.30. Drygt? javisst.

Men men jag hade roligt igår kväll iaf, fick besök av Sammi och Andre som egentligen bara skulle vara här tills fotbollen börja, men slöt med att jag följde med dom till o'learys. Trotts att jag inte är så speciellt intresserad av att kolla fotboll sådär men det var trevligt, slapp ju sitta hemma och göra ingenting (: .

Ska väl försöka dra iväg och träna sen ikväll med, har varit alldeles för lat den här veckan (; .

Sen är redan valborg i morgon med, och ja som sagt dagarna bara springer iväg. Är ju t.o.m. snart sommar!




Scary

Herregud, det är snart helg igen, känns som om dagarna bara springer iväg verkligen.
Men iaf igår blev det ju som sagt filmkväll, vi såg på, Drag me to hell. Jag må vara lättskrämd men den där filmen var fan grisig. Usch! Aja trevligt vart de iaf (: .

Sen har det varit en fruktansvärt seg dag idag i skolan med, hade ju som sagt NP, vi skulle sitta och skriva mellan 8-9.30, riktigt drygt med tanke på att jag blev klar väldigt fort. Men tror fkts att det gick bra, kändes som det iaf. Efter de hade vi typ håla tills 11 för att sedan ha karaktär, där vi bara skulle stå och skära massa grönsaker och massa och ha "lök hackar tävling?", jippi?

Sen senare ikväll får jag sällskap en liten stund utav Sammi och Andre. Trevligt!

Aja nu har jag annat att göra!



Snodde bilden av Jocke!

smells like fish?

Ja ni en förklarning till namnet kanske jag ska dra.
Vi var i varmkök idag, första gången på flera månader. Men iaf, jag och min såkallade arbetskamrat Simon.J skulle göra en fiskfond, så Simon hade lagt upp fisken i en hink med vatten som stod nere i en "diskho" sen när vi skulle sila bort allt vatten och det gjorde då såklart jag, och vad händer? jo jag får iprincip allt vatten som var i hinken över mej, heeeyyaa?  Så jag skriker och alla vänder typ på sig och börjar garva t.o.m. våran lärare, fast han säger också, nej skynda dej Hanna så ska du få torra kläder. Känns typ bara om om man stinker fisk. Bra start på dagen eller hur?

Aja shit happen.
Sen fick vi dessutom veta idag att vi har NP i morgon, trevligt att läraren kan informera oss om det alltså -.-

Nu har jag iaf sällskap av min älskade Linn, vi ska ha filmkväll här ikväll tillsammans med Sammi och Andre. Trevligt? javisst! (:

Nej nu ska jag sluta snacka och ist vara social mot Linn och fixa till mej själv (:


tired

Usch vilken dryg dag de här har varit, helt sjukt. Dryga människor och dryg dag, JIPPI!

Hade iaf sällskap utav Linn, Sammi och Andre igår kväll, riktigt trevligt fkts. (: Men jag och Linn kom inte i säng förrän 2-3 så jaaa vi har varit fruktansvärt trötta idag, men det är smällar man får ta.

Gjode typ ingen nytta alls i skolan idag heller, kändes som om man gick dit helt i onödan. Eller jaa enda jag gjorde var 6 matteuppgifter vilket inte jag tycket är mycket.
Orkade inte heller dra och träna idag, så fick bara bli en längre promenad, hur jag nu kunde orka med det är ju frågan.

Nej nu måste jag gå och diska sen väntar duschen.




Sunshine

ååååh jag älskar verkligen vädret! fast..vem gör inte det? (;
Har tillbringat större delen av dagen ute i solen och shit vad skönt de är plus att man får massa färg!
har även hunnit gå en promenad idag.
Borde väl egentligen ha pluggat hela dagen, men jag orkar verkligen inte, trotts att det kanske behövs, men men det finns fler dagar att plugga på.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa till mej inför kvällen. (:


Bredbent ftw?


Du gör mej galen.

Helt seriöst, hur fan kan endel killar vara så jävla okänsliga? Kanske beror det på osäkerhet? vem vet, inte jag iaf. Men något hos dej får mej ändå att fortsätta kämpa för det här, kanske är det eftersom att jag vet att du inte är en sån dålig person som du får dej själv att likna just nu.

Men iaf.
Gårdagen var helt underbar, som vanligt med mina fantastiska vänner, blev massor av snack, film, skratt osv. (:
Men nu har dom iaf åkt hem tråkigt nog.. så sen dom drog har jag bara suttit ute i solen och tagit det lugnt, sen senare ikväll kommer Jeppa, hit vi ska väl kolla film och lite sånt, bara umgås. Blir nog trevligt iaf. (:









i´m not alone

Det här lär väl bara bli ett snabbt inlägg, kommer att ha sällskap utav Linn, Carro och Jenny ikväll som också ska sova här, riktigt trevligt. :D
Dagen i skolan har varit lite små dryg också, började halv 10 då jag hade idrott och hade dans på gympan vilket var fruktansvärt drygt enligt mej, eftersom att jag redan kan allt som dom går igenom blir de bara långtråkigt..
Sen hade jag det öhm efterlängtade hotellprovet som gick skit bra rent ut sagt! *Stolt*

Nu ska jag sluta snacka och ist vara social mot mina små vänner!


avunsjuka

Nu är det äntligen snart helg igen, tack och lov!
Idag har det iprincip inte hänt ett skit, skolan fram till halv 11 sen följde Linn med mej hem i typ en timme.
Annars har jag inte gjort något, typ bara försökt att plugga lite inför hotellprovet i morgon som tydligen ska vara fruktansvärt lätt enligt dom som gjorde det idag, film har jag också hunnit kolla under eftermiddagen.

Nej nu väntar duschen sen blir det väl att bara ta det lugnt ikväll och försöka plugga lite till.


Min pappa verkar gilla ett par utav mina nya solbrillor också, trevligt att han lånar dom innan jag ens fått se dom irl, han blev väl avunsjuk! haha (fick bilden i ett mms av honom)


Seg

guuud vilken seg dag det här har varit, eller ja den har gått fort men jag har känt mej seg i kroppen.
Har iofs bara haft servering idag i skolan, sen blev det en snabbis på stan sen hem och nu har jag sällskap av Sebastian. Och ikväll ska iprincip hela klassen iväg och äta mat på Stava gård, vilket jag inte har en aning om vad det är men det blir säkert trevligt.
Men nu ska jag ta och vara social mot Sebastian! (:


Ledig + tråkigt

Ja som ni säkert redan förstår så har jag varit ledig idag, precis som alla andra tisdagar när vi har servering, vilket betyder att min ledighet snart tar slut eftersom att vi snart ska ha varmkök igen.

Den här dagen har bara varit allmänt tråkig, skulle egentligen plugga typ hela dagen idag, men jag glömde ju såklart alla böcker i skolan, så enda jag har kunnat göra är att bli klar med en powerpoint grej vi gör på datakunskapen.
Men iaf nu ska jag ge mej ut på en promenad, kan ju inte sitta och göra ingenting hela dagen. (:


To much

Haha jag hade totalt glömt bort att jag hade fixat en ny blogg, har ju inte bloggat sen i somras typ, så de här får bli ett nytt försök! Har förmodligen haft allt för mycket i huvudet för att kunna tänka på bloggen, det har hänt för mycket på några veckor.

Sen ska jag säga tack till Jenny Berg som påbörjat att fixa bloggen så att den inte ser tråkig och ful ut (;


RSS 2.0